Groot dictee Maas & Waal 2016

Groot dictee Maas & Waal 2016

Wij willen graag uw aandacht voor het volgende vragen.
BusinessMedia4all, NG Events, de Bart van Kraaij Groep organiseren in samenwerking met het Maos & Waols Dictee, Historische Vereniging Tweestromenland en Bewaorsmiense op woensdag 5 oktober het Groot Dictee Maas & Waal bij D’n Bogerd te Druten.Het belooft een gezellige bijeenkomst te worden en de opbrengst komt ten goede aan Stichting Leergeld Tweestromenland, want SAMEN gaat beter en ieder kind in eigen regio, verdient een onbezorgde jeugd met sport en spel!

Vanaf 19.30 uur strijden volwassen en teams om de eer.
U kunt uzelf inschrijven met vrienden, collega’s, het bedrijf, de buurt, de vereniging...etc.

Gezellig samen met taal bezig zijn in de regio op een ontspannende manier en u steunt ook nog het goede doel. Het Groot Dictee vindt plaats in D’n Bogerd te Druten.

Kinderen:
Dit dictee zal in het Nederlands zijn en wat woordjes Maos & Waols.
Er wordt onderscheid gemaakt in de beoordeling tussen kinderen in de leeftijd van 8- 10 jaar en 11 – 15 jaar. De bijdrage per persoon is 2,50 euro inclusief limonade consumptie. Inschrijven via deze link of stuur een mail aan maasenwaal@businessmedia4all.nl

Volwassenen
U schrijft u in voor het gehele dictee en krijgt zowel zinnen in het Nederlands als Maos & Waols. Er zullen drie prijzen worden uitgereikt in de categorie Nederlands, Maos & Waols en Overall.De inschrijving bedraagt per persoon 7,50 euro inclusief koffie/thee consumptie.
Van dit inschrijfbedrag wordt 2,50 euro gedoneerd aan Stichting Leergeld Tweestromenland
Inschrijven via deze link of stuur een mail aan maasenwaal@businessmedia4all.nl

Teams
U schrijft u als team (bedrijven ,scholen, verenigingen, buurt, vrienden, instellingen, overheid) in voor het gehele dictee en krijgt zowel zinnen in het Nederlands als Maos & Waols. Een team bestaat uit maximaal 3 personen. De bijdrage per team is 75,00 euro inclusief consumptie koffie of thee.Van dit inschrijfbedrag wordt 35,00 euro gedoneerd aan Stichting Leergeld Tweestromenland.
Inschrijven via deze link of stuur een mail aan maasenwaal@businessmedia4all.nl

Voor vragen kunt u een mail sturen aan maasenwaal@businessmedia4all.nl.
Het Groot Dictee sponsort Stichting Leergeld Tweestromenland. We zien uw graag op woensdag 5 oktober.

Met vriendelijke groet,Namens Organisatie Groot Dictee Maas & Waal

Onze partners